شهید علی سالاری
زندگینامه
شهید علی سالاری در سال ۱۳۴۳ در خانوادهای مستضعف در روستای سیرمند از توابع بخش حاجی آباد بندرعباس چشم به جهان گشود . دوران کودکیش را در زادگاهش سپری نمود وارد دبستان شد . دوران ابتدیی را تا سال چهارم در زادگاهش گذراند و بدلیل نبودن کلاس پنجم به روستای شهدا دی مهاجرت نمود . پس از آن جهت ادامه تحصیلات راهی بندرعباس شد به سرپرستی برادرش در خانه اجارهای زندگی نمود در این زمان ( ۱۳۵۶ ) که بود مادر را از دست داد .
سال دوم راهنمایی او همگام با مبارزات خستگی ناپذیر ملت دلیر و شهید پرور کشورمان بود . در اوج تظاهرات ضد رژیم وی بخاطر عشق و علاقه فراوانی که به امام عزیز اسلام و قرآن داشت همگام با دیگر مردم به مبارزه علیه رژیم ادامه داد و در پیروزی انقلاب نقش بسزایی داشت .
فعالیتهای پس از انقلاب
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامیمان به حراست و پاسداری از انقلاب پرداخت. وی در سال ۱۳۵۸ وارد انجمن اسلامی ۶۰۰ دستگاه و کوی ملت شد وفعالیتهایش را در این انجمن شروع نمود . او باتشکیل کتابخانه و ایجاد نمایشگاههای مختلف و برگذاری مراسمهای مختلف و دعای کمیل و توسل کمک فراوانی به بالابردن سطح فرهنگ منطقه نمود همچنین در خصوص کارهای عمرانی نیز نقش فعال داشت
پس از اتمام دوره راهنمایی وارد هنرستان شد با تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان امام خمینی نیز وارد بسیج و سپاه شد و پس از آموزش نسبت به تاسیس پایگاه مقاومت مسجد امیرالمومنین با کمک دوستانش همت گماشت .آنگاه پایگاههای مقاومت در مساجد دیگر را نیز راهاندازی نمود .درخلال برنامهها همکاری مستمر و مؤثری نیز با شورای اسلامی وهیئت امناء مسجد امیرالمومنین داشت . پس از تشکیل ناحیه مقاومت در مسجد امیرالمومنین ۶۰۰ دستگاه وی در سال ۱۳۶۰ بعنوان مسئول ناحیه کار خود را با جدیت تمامتر دنبال نمود با تلاش و کوشش شبانهروزی منطقه را بهنحومطلوبی اداره میکرد پس از مدتی که از خدماتش در ناحیه مقاومت گذشت در سازماندهی عملیات بسیج مشغول بکار شد و خدمات شایان توجهی در رابطه با پایگاههاو نواحی مقاومت منطقه شهدا انجام داد .
حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل
در زمان فعالیتش در بسیج و سپاه علی رغم تلاش فراوان که جهت رفتن به جبهه میکرد اما مسئولین با رفتن ایشان موافق نمینمودند . سرانجام در تاریخ ۱۳۶۲/۰۱/۳۰ با اصرار زیاد عازم جبهههای جنوب گردید . ودر عملیاتهای والفجر ۳ و ۴ در مهران و مریوان شرکت نمود . این بار مدت ماموریتش در جبهه ۵الی ۶ ماه بطول انجامید پس از اتمام ماموریتش به بندرعباس بازگشت و مسئول پادگان آموزشی سید الشهدا شد . همزمان با این سمت پادگان قدس نیز اداره می کرد و در ستاد اردویی نیز فعالیت داشت . بعد از آن مسئول ناحیه مقاومت شهید رایکا شد و پس از مدتی مجدداً بهمدت ۹ ماه عازم جبهه گردید و در عملیات والفجر ۸ بود که بر اثر اصابت ترکش مجروح و مدتها در بیمارستانها تحت امداد و درمان بود . پس از بهبودی مجدداً به جبهه رفت و وارد گردان ادوات لشکر ثار الله شد . در این زمانها متناوبا ماموریتهایی در جاهای مختلف جبهه و پشت جبهه داشت . پس از پایان ماموریتش به بندرعباس بازگشت و به فرماندهی گردان ادوات سپاه هرمزگان منصوب گردید . در این برهه به اصرار زیاد خانواده و دوستان تصمیم به ازدواج گرفت و مجدداً ماموریتهایی به جبهه رفت و پس از مدتی بازگشت و با یکی از بستگان نزدیک خود بنای زندگی نوین را گذاشت و سه روز پس از عقد مجدداً عازم جبهه شد تا گردان ادوات را به عملیات برساند.
شهادت
بالاخره بعد از ۱۷ روز متوالی در جبهه در عملیات کربلا ۴ در مورخه ۱۳۶۵/۱۰/۰۴ به فیض شهادت نائل آمد و به لقاء الله پیوست پیکر مطهرش در مورخه ۱۳۶۵/۱۰/۱۱ باشکوه خاصی بر روی دست انبوه مردم شهید پرور و قهرمان بندرعباس تشییع در قطعه شهدای بهشت زهرا به خاک سپرده شد .
خصوصیات اخلاقی شهید
از خصوصیات بارز شهید میتوان خضوع ، خشوع ، کمک به همنوعان ، صبر، بردباری ، اخلاق نیکو، شهادتطلبی، شجاعت و ایثار را نام برد .
هر گل که میدهد به چمن صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد
روحش شاد ، یادش گرامی و راهش مستدام باد …
0 دیدگاه